TV3 a Dosrius

SEP reporters, Dosrius

La setmana del 10 d’octubre TV3 va ser a Dosrius, amb els programes Divendres i Infok.

Per tal de preparar la vinguda, el dimecres, 5 d’ octubre,  el programa Divendres de TV3 va venir a l’ escola a gravar un grup d’ alumnes. A les 11:30  van començar a entrevistar els nens i nenes, fent preguntes sobre Dosrius. Els alumnes entrevistats van ser en Guillem, en Rubén i en Martí de 4t. L’Emma, la Idaira i la Mar de 5è. I del grup de sisè la Jana, en Miquel i en Roger.

Els enregistraments en directe van ser el dilluns-10 al Comú de Dosrius i el dimarts-11 a la plaça de l’església de Canyamars. Tot plegat va servir per fer difusió de la Fira del Bosc.

El dimarts-11 els nens de 3r van anar d’excursió al Rukimon i els van fer un reportatge per al programa Infok que es va emetre el mateix dimarts al vespre.

L’euip de SEP-reporters us compartim les fotos que hem fet i les nostres opinions sobre com s’ha viscut, des de l’escola, l’experiència de l’estada de TV3 a Dosrius. També us convidem a mirar els reportatges que trobareu a l’apartat d’actualitat de la pàgina web.

Recull fotogràfic

Va estar molt bé perquè vaig sortir per la tele i quan vaig arribar a classe va ser el moment en el que em sentia la mes famosa de l’escola perquè tots m’estaven preguntant coses de la gravació. Jana

A mi m’ha agradat molt perquè TV3 és un canal de TV “xulo” que ha vingut a Dosrius i així el poble s’ha fet una mica més famós. Ara quan vaig pel poble tothom em diu:- Ets tu qui surt per la tele? Miki

Que vingués la TV a l’escola ha estat una cosa nova i agradable què no passa molt sovint. Quan van arribar a l’ escola tots van saludar i va ser molt divertit. Carla

Després de sortir a la TV, si la gent s’interessa, d’aquí uns dies el RUKIMON i el BOSC VERTICAL estaran plens de gent. Bel

A mi m‘ha agradat molt l’estada de TV3 al poble tot i que m’hagués agradat més que hagués pogut sortir mes gent. Les diferents activitats que es van fer van ser molt creatives. A més ara Dosrius es més famós. Carlota

Després de veure els vídeos, la meva impressió es super guai. Tots els alumnes semblen divertits i una mica nerviosos. Però els vídeos m’encanten, fan que tingui ganes de sortir a la televisió. Estel

Jo crec que ha estat molt divertit que vinguessin els de TV3 a Dosrius perquè surt gent que coneixes per la televisió i et fa gràcia. Laia

A mi m’ha fet molta il·lusió que dos nens de la meva classe sortissin per la televisió. Nerea