Sortida a Can Gel 4t.

El passat dilluns dia 29, els alumnes de quart vam visitar la granja de vaques de Can Gel a la nostra població. Allà ens van fer una extensa explicació sobre les vaques, quins tipus hi ha, la seva alimentació, fins i tot ens van explicar com poden tenir fills! També vam jugar “al joc de la vaca per grups”.

Seguidament vam fer una visita  pels estables de la granja. Vam poder veure des de les vedelles més petites fins a les que estaven embarassades. També vam donar llet amb un biberó a les petitones i palla perquè mengessin les més grans.

A més de les vaques, Can Gel també té altres animals com: ovelles, cabres, galls, conills, cavalls…

Va ser una activitat molt motivant per a tots plegats!

Després de dinar vam estar jugant a grangers amb pales i rastells i un munt de palla!

Va ser una excursió ben maca ja que a més vam poder gaudir de l’entorn i la natura, tot caminant pel bosc.

Aquí teniu un recull fotogràfic de l’activitat.