Famílies Protagonistes P5

Al llarg del curs, les famílies dels protagonistes de les classes de P5 s’organitzen en grups . ens visiten i ens proposen  una  activitat per fer a la classe.

Les famílies del grup 1 ens van proposar de fer una corona i uns punts de llibre a P5A i una carota de zebra a P5B. Recull fotogràfic

Les famílies del grup 2 ens van proposar de fer  un imant amb la imatge de la mascota a P5A i una felicitació de Nadal a P5B. Recull fotogràfic

Les famílies del grup 3 ens van proposar de jugar a diferents jocs de  taula a P5A  i un collaret de zebra a la classe de P5B. Recull fotogràfic.

Les famílies del grup 4 ens van organitzar una gimcana molt divertida per l’escola a P5A i a la classe de P5B ens van proposar de fer un titella de dits en forma de zebra . Recull fotogràfic

Les famílies del grup 5 van fer un gat amb rotllos de paper de wàter fent honor a la seva mascota  i a P5B ens van proposar de fer un minion amb material reciclat . Recull fotogràfic.

Les famílies del grup 6 van venir a jugar amb P5A, ens van regalar uns super avions de paper, els vam fer volar i, desprès, vam jugar tots junts al joc del mocador, va ser molt divertit!!!

A P5B ens van proposar de fer uns pom-poms de zebra i ens van portar un berenar molt bo:  coca amb xocolata. Recull fotogràfic.