Pares protagonistes P5

Dimecres, 22 de novembre, a P5A i a P5B, les famílies dels protagonistes van venir a l’aula i ens van proposar moltes coses:

A P5A vam fer una gimcana: primer vam fer una rotllana per explicar-la. Després, per grups, vam buscar diferents lletres que, ordenades, formaven paraules sobre diferents emocions. En ho vam passar molt bé jugant a diferents jocs com perseguir i agafar el mocador, bitlles catalanes amb ampolles reciclades, l’aranya peluda i un joc d’equilibri amb una cullera i una pilota de ping-pong. Finalment vam buscar un tresor magnífic, (uns bufs amb el nom de l’alegria).

A P5B ens van representar un conte inventat per un pare: el conte parlava de la generositat, de la pau, de l’alegria, de la tranquil·litat i de l’amor.

Vam berenar coca, xocolata i batut. Ens ho vam passar molt bé.

Recull fotogràfic