SEP reporters, tota una experiència

SEP reporters,  Dosrius juny 2017

L’equip de SEP reporters us volem compartir l’experiència viscuda durant aquest curs i què ha suposat per nosaltres formar part d’aquest equip de treball.

  • A mi m’ha agradat formar part del grup SEP reporters, fem notícies i és molt divertit! Fem fotos, vídeos i ens ho passem molt bé. Si teniu l’oportunitat de ser de SEP reporters, no la rebutgeu! Miquel
  • Ha estat una experiència molt divertida, sobretot quan hem presentat un concert i altres coses, perquè, fins ara, sempre havíem, vist com ho feien els altres i ara ho he fet jo. També m’agrada perquè les coses que fem les fem entre tots i ens ho passem molt bé. És una de les coses que sempre  recordaré de l’escola.  Tota l’escola ens reconeix com a SEP reporters, i és molt guai. Noe
  • No m’ha agradat molt estar als SEP reporters perquè hem hagut d’escriure notícies i a mi em costa però ho recomano a qui li agradi fer noticies i activitats d’aquest d’aquest tipus. Pol
  • El primer dia que hem van dir que aniria a SEP reporters em vaig posar molt contenta perquè a mi m’agrada molt fer notícies. El que més em va agradar va ser fer de carnestoltes perquè jo vaig ser un d’ells i va ser molt divertit. També em va agradar molt preparar la notícia de la cursa perquè em va agradar anar a les classes a fer preguntes.  Sempre que publiquem una notícia els meus pares i jo la mirem. Mai oblidaré haver estat en aquest grup perquè ha estat una experiència fantàstica. Laia
  • La meva experiència al SEP Reporters ha estat molt divertida. El que més em va agradar  va ser quan la Carlota i jo, vam anar a Educació Infantil a demanar dibuixos sobre el que més els va agradar del projecte “Estimem el nostre món”. El que menys em va agradar… Bé, en realitat tot m’ha agradat. Estic molt contenta de ser aquí, i animo als alumnes  que ara fan 5è, a que s’esforcin per poder estar al SEP reporters.  Jo, al principi pensava que només faríem deures i coses d’aquestes. Però ara, durant el temps que porto aquí, m’he adonat que és molt divertit. Fem les notícies de l’escola. En resum: Estar al SEP reporters m’ha encantat. Estel
  • Quan em van dir que entrava a SEP reporters, no m’ho esperava. El primer dia, vam haver de respondre a una pregunta que era: per què  estic en aquest grup?. Em va costar molt respondre. El segon dia, ja vam començar a preparar una notícia i em va agradar molt. El que més m’agrada de SEP reporters és que som un grup i ens ho passem molt bé. A mi les tasques que més m’agraden són les que hem de parlar amb el micròfon davant de l’escola en algunes dates senyalades. Carla
  • El meu pas per SEP reporters ha estat molt divertit. Quan em van dir que estaria en aquest grup, no tenia ni idea de que faríem, però amb el pas del temps em vaig adonar de que ens ho passàvem molt bé i fèiem coses molt divertides. Al principi pensava que nomes faríem deures, però el primer dia, quan la Teresa ens va explicar tot el que faríem, em va fer molta il·lusió estar en aquest grup. La notícia que més m’agrada, és la de TV3, perquè que hagi vingut un programa de televisió al poble i a l’escola, no és una cosa que passi cada dia. Si l’any que ve teniu l’oportunitat d’estar en els SEP reportes, no dubteu en acceptar-ho perquè us ho passareu molt bé i viureu un munt d’experiències molt divertides. Carlota
  • A mi m’ha agradat molt participar a SEP Reporters perquè, tot i que hem de fer més classe de lo normal, fer notícies per l’escola és  molt divertit. El que més m’ha agradat de ser una SEP reportera ha estat poder fer de carnestoltes davant de tots els nens de l’escola. També m’agrada molt anar per les classes i preguntar coses sobre alguna notícia per l’escola. La notícia que més em va agradar fer va ser la de TV3 a Dosrius perquè em va agradar molt que TV3 vingués a Dosrius a fer un programa. Nerea
  • Durant tot el curs hem estat al SEP reporters. Cada dilluns de 12:30 a 13:15 hem estat fent treballs per la web de l’escola. El treball que més em va agradar va ser el Carnestoltes, perquè un dels Carnestoltes era jo. Em van agradar molt les penyores i també disfressar-me.Si hagués de convèncer a una persona per l’any que ve estar al SEP reporters li diria que no pensi que és un avorriment, perquè la majoria d’activitats diferents que fem a l’escola ho preparem el SEP i és molt recomanable anar-hi. Bel
  • A mi m’agrada ser del grup SEP reporters perquè  fem moltes  coses, redactem noticies i ens entenem molt bé. La notícia que més m’ha agradat ha estat la de TV3 a Dosrius perquè vaig poder sortir per la tele i que vingués la tele a Dosrius va ser molt xulo. El meu pitjor record va ser el de la cursa perquè havia de preguntar una cosa als de 2n i no me’n vaig recordar. Jana

Recull fotogràfic